Як смачно засолити сало з лушпинням цибулі: не всі господині знають
Господині минулого досить активно використовували лушпиння цибулі в кулінарних цілях, так як воно володіє значним списком корисних властивостей.
До того ж, лушпиння допомагає надати неймовірно красивого кольору страві.
Кулінари минулого часто засолювали сало з лушпинням. Такий продукт виходив ніжним та смачним.
Як приготувати ніжне сало?
Потрібно нарізати продукт на власний розсуд. Варто пам’ятати про те, що шматки не повинні вийти великими, інакше смак буде значно гірший.
З цибулі знімається лушпиння. Верхній шар можна не чіпати або спробувати його добре промити. Лушпиння потрібно трохи підсушити.
Викладаємо її шаром унизу каструлі. Поміщаємо на “подушці” шматки сала.
Додайте на смак необхідні спеції (будь-які види перцю, лавровий лист) і сіль.
Джерело