Соковите всередині та хрустке зовні м’ясо в духовці. Рецепт, який усі так просять
Спробуйте запекти у духовці соковите всередині та хрустке зовні м’ясо. Воно виходить дуже смачним та стане прикрасою будь-якого святкового столу. Така смакота сподобається всій вашій родині
Для приготування вам знадобиться:
- Ошийок свинячий – 1800 грамів;
- Часник – 1 голівка;
- Рідкий мед – пару столових ложок;
- Чорнослив – 200 грамів;
- Волоські горіхи – 10 шт.;
- Коньяк – 3 столові ложки;
- Суміш середземноморських трав – чайна ложка;
- Гірчиця ніжна – пару столових ложок;
- Сіль кухонна;
- Перець мелений;
- Перець гострий.
Як зробити:
- Змішайте спеції.
- У кожний чорнослив вкладіть горіх.
- Обваляйте чорнослив у спеціях.
- Зробіть глибокі надрізи на м’ясі та вкладіть у них часник та чорнослив.
- До спецій, які залишились додайте коньяк, гірчицю та мед.
- Намастіть суміш на м’ясо.
- Обгорніть м’ясо фольгою та покладіть у холодильну камеру на пару днів для просочування.
- Випікайте м’ясо протягом 2 годин при температурі 180 градусів.
- Після приберіть фольгу, полийте м’ясо соком, який витік з м’яса та випікайте ще хвилин 10 при температурі 250 градусів.
Готову страву можна подавати до столу. Приємного апетиту!