Шашличні котлетки, смачно і незвично

Життя

Шашличні котлетки виходять незвичайними і дуже смачними. Їх із задоволенням їдять навіть найвибагливіші гурмани. Котлетки прості в приготуванні і відмінно поєднуються з будь-яким гарніром

Необхідні продукти

  • 3 скибочки хліба
  • 1,5 кілограма свинини
  • 1 пакет спецій для шашлику
  • 3 цибулини
  • 2 курячих яйця
  • 2 чайні ложки гірчиці
  • 1 лимон
  • 1 столова ложка крохмалю
  • сіль, перець за смаком
  • рослинна олія
  • панірувальні сухарі
  • часник і зелень за бажанням

Процес приготування котлет

Свинину нарізаємо невеликими шматочками. Солимо і перчимо до смаку, перекладаємо в глибоку миску.

Цибулю очищаємо, нарізаємо великими шматочками і перекладаємо в миску, злегка давимо і солимо за смаком.

Змішуємо цибулю з м’ясом і додаємо лимонний сік. Туди ж вбиваємо курячі яйця і додаємо приготовані спеції, гірчицю і хліб, попередньо замочений у воді. Все ретельно перемішуємо.

Миску накриваємо плівкою і залишаємо в такому вигляді на 1 годину.

Підготовлену масу перемелюємо на м’ясорубці. Точно також чинимо з приготовленою зеленню і часником.

У готовий фарш додаємо крохмаль і перемішуємо. Формуємо з нього котлетки, обвалюємо у панірувальних сухарях і обсмажуємо на сильному вогні до рум’яної скоринки.

Деко застеляємо пергаментним папером і перекладаємо підготовлені котлетки. Накриваємо їх фольгою і відправляємо в духовку, розігріту до 180 градусів. Випікаємо протягом 20-25 хвилин. Готові котлетки залишаємо на деці на кілька хвилин, а потім подаємо до столу.

Залишити відповідь