Капуста, морква та картопля. Ситна та апетитна запіканка: можна подавати з різними закусками
Ситна та апетитна запіканка з різних овочів – це корисний гарнір, який можна подавати із різними закусками. Ви можете додавати і свої овочі.
Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:
- капуста, половина качана;
- картопля, 3 шт;
- морква, 2 шт.;
- яйця, 2 шт.;
- сухарі панірувальні, 100 г;
- сіль, перець, мускатний горіх та інші спеції;
- олія соняшникова, 50 г.
Процес приготування запіканки
Картоплю та моркву натираємо на великій тертці.
Капусту частину тонко і дрібно шаткуємо або натираємо на найбільшій тертці.
Другу частину капусти подрібнюємо за допомогою блендера.
Змішуємо всі овочі.
Яйця перебиваємо до однорідності віночком та заливаємо овочі.
Всипаємо сухарі, солимо та перчимо, додаємо мускатний горіх та інші спеції, ароматні трави. Добре перемішуємо масу.
Порада: додавайте зелень на свій смак.
Заливаємо олією і оливковою олією і знову перемішуємо.
Деко застилаємо пергаментом і змащуємо олією.
Викладаємо рівним шаром овочеву масу. Запікаємо при 200 градусах близько 20 – 30 хвилин.
Для такої ароматної, соковитої та м’якої запіканки можна зробити будь-який домашній соус, подати м’ясну нарізку, домашні запечені ковбаски.