Смачні та ароматні сочники в домашніх умовах. Таких в магазині не купите
Порадуйте свою родину смачною, домашньою випічкою. Готуються сочники дуже просто. Вони виходять дуже ніжними та ароматними. Скоріше занотовуйте рецепт.
Для приготування тіста вам знадобиться:
- Курячі яйця – 2 шт.;
- Цукор – 100 грамів;
- Сіль – 2 грами;
- Домашня сметана – 200 грамів;
- Вершкове масло – 150 грамів;
- Кондитерський порошок – пару чайних ложок;
- Пшеничне борошно – 700 грамів.
Для приготування начинки вам знадобиться:
- Домашній сир – 400 грамів;
- Куряче яйце – 1 шт.;
- Курячий білок – 1 шт.;
- Картопляний крохмаль – 2 столові ложки;
- Домашня сметана – 50 грамів;
- Цукор – 100 грамів;
- Ванілін – 2 грами;
- Цедра лимона.
Як приготувати:
- Замісіть тісто змішавши всі інгредієнти.
- Розкатайте тісто товщиною 1 см. та виріжте за допомогою блюдця кружечки.
- Перемішайте всі інгредієнти для начинки.
- Начинку покладіть з однієї сторони кружечка. Закрийте начинку тістом та закріпіть гарно краї.
- Намастіть випічку жовтком.
- Застеліть деко пергаментом та викладіть сочники.
- Випікайте при температурі 200 градусів, протягом 25 хвилин.