Гарний рецепт універсального тіста для будь-якої випічки. Господині на замітку
Приготуйте тісто за цим рецептом та використовуйте його для приготування будь-яких страв. Ваша випічка буде бездоганною, пухкою та смачною
Складові:
- Пшеничне борошно – 3 склянки;
- Цукор – 30 грамів;
- Кухонна сіль – 10 грамів;
- Дріжджі – 11 грамів;
- Олія без запаху – 100 мл.;
- Кефір 1 % — 200 мл.
Як зробити:
- Візьміть каструлю, налийте кефір та олію. Поставите каструлю на плиту та трохи підігрійте.
- Додайте всі інші складові та перемішайте.
- Замісіть тісто та залишіть на пів години у теплому місці, накривши рушником.
- Начинку використовуйте будь-яку.
- Відщипуйте тісто та формуйте пиріжки.
- Викладіть на деко та залишіть їх на деякий час, щоб вони трохи підійшли.
- Перед запіканням змастіть жовтком.
- Випікайте при температурі 200 градусів до повного приготування.