Ось як можна смачно засолити свинячу грудинку чи сало

Світ

Ось як можна смачно засолити свинячу грудинку чи сало

Ось як можна смачно засолити свинячу грудинку чи сало

Ось як можна смачно засолити свинячу грудинку чи сало:

Інгредієнти:

Свиняча грудинка або сало
Велика сіль
Часник
Спосіб приготування:

Очистіть шматок сала або грудинки від можливих забруднень. Якщо в грудинці є маленькі кісточки, краще їх видалити.
Часник очистьте і наріжте тонкими пластинками.
Покладіть сало на чисту тканину, в яку згодом його загорнете.
Щедро натріть сало з усіх боків крупною сіллю, додайте часник. Якщо це грудинка з м’ясними прошарками, використовуйте більше солі, адже м’ясо вимагає більш ретельного просолювання.
За бажанням, додайте перець або улюблені приправи – можна посипати зверху або помістити у розрізи.
Щільно загорніть шматок у тканину і залиште на кухонному столі на 8–12 годин, щоб сало почало просолюватися.
Після цього перемістіть його в холодильник ще на добу.
Через 24 години розгорніть шматок, приберіть стару тканину (вона вже вбере вологу і сіль), і перекладіть сало на нову чисту матерію.
Ваше сало готове до вживання – воно добре просякло сіллю та ароматом часнику. Насолоджуйтесь!
Цей рецепт можна адаптувати до ваших смакових вподобань, додаючи інші спеції чи трави.

Кiлькість загuблих piзко зpосла. Ворог завдав pакетного удаpу по Запоpіжжю. Відео
Cьогодні, 6 грудня, армія рф атакувала Запоріжжя.

Музикант Лесик, У Якого Зупинилося Серце На Концерті Бучинської, Прийшов До Тями: Стан Залишається Критичним
Український музикант і колишній учасник гурту “Дзідзьо” Лесик Турко прийшов до тями після того, як у нього зупинилося серце на концерті співачки Наталії Бучинської у Львові

Засіб, який швидко та якісно відчистить решітку від нагару та жиру
Набридли жирні плями на решітці плити?

Залишити відповідь