Картопляний салат з маринованими огірками і соусом Ремулад.
Сьогодні готую датський картопляний салат з соусом Ремулад. Готується салат просто, виходить смачно. Може виступати як самостійною стравою на обід або вечерю, так і гарніром до будь-якої м’ясної страви.
СКЛАДОВІ:
- картопля — 500 г
- огірки мариновані — 180 г
- майонез — 80 г
- сметана 20% — 40 г
- яйця варені — 2 шт.
- цибуля зелена — 4-5 стебел
- перець чилі — ½ шт.
- куркума — 1 ч.л.
- перець чорний мелений — 1 ч.л.
- сіль за смаком
Приготування:
Відварюємо картоплю.
Готуємо соус: подрібнюємо дрібно огірки
Змішуємо майонез, сметану, куркуму, чорний перець.
Додаємо в соус варені яйця, натерті на тертці і подрібнені огірки. Все перемішуємо.
Остиглу варену картоплю нарізуємо великими шматочками, поміщаємо її в соус і перемішуємо так, щоб кожен шматочок картоплі покрився соусом
Перед подачею посипаємо подрібненою зеленою цибулею і за бажанням додаємо перець чилі. Всім приємного!