Печінка по-царськи. Проста у приготуванні але дуже смачна страва
Якщо ви хочете здивувати своїх близьких неймовірно смачною стравою. Тоді пропонуємо Вам рецепт приготування неймовірно смачної печінки по-царськи. Ваші гості будуть у захваті від такої смакоти!
за матеріалами Наука і правда
Для приготування будуть потрібні такі інгредієнти:
- 1 яйце;
- 700 гр. курячої печінки;
- 100 мл. молока;
- 1 ч.л. солі;
- чорний перець;
- 2 ст.л. борошна;
- 2-3 морквини;
- 1 цибулина (велика);
- 2 ст.л. рослинного масла;
- 200 гр. сиру.
Процес приготування
Печінку подрібнити в блендері або пропустити через м’ясорубку.
Потім додати яйце, молоко, борошно, сіль, перець, все ретельно перемішати і дати настоятися приблизно півгодини.
Тим часом смажимо цибулю з морквою.
Беремо глибоку форму для запікання, кладемо половину смажених овочів, зверху половину сиру, потім половину суміші з печінки, і в такому ж порядку викладаємо іншу половину овочів, сиру і печінки.
Запікаємо в розігрітій духовці приблизно 70-80 хвилин при 170-180 гр. Перед подачею дати охолонути.
Смачного!