«Французький поцілунок» – найпопулярніший салат в кафе і ресторанах

Життя

У даній статті я вам докладно розповім, як приготувати дивовижно смачний салат «Французький поцілунок». Салатик за цим рецептом виходить соковитим, свіжим, ситним і дуже смачним. Такий салат можна приготувати як на святковий стіл, так і у звичайний день. Салат готується легко, просто і швидко.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Пошепки

Інгредієнти:

  • Свинина — 300 грамів.
  • Сир голландський — 200 грамів.
  • Помідор — 3 штуки.
  • Цибуля ріпчаста — 1 штука.
  • Майонез — за смаком.

Маринад для цибулі:

  • Вода — 200 мілілітрів (кип’яток).
  • Цукор — 1 чайна ложка.
  • Сіль — 0.5 чайної ложки.
  • Оцет 9% — 1 столова ложка.

Приготування:

  1. Спершу нам потрібно мілко нарізати цибулю та замаринувати її в оцті, солі та цукрі. Заливаємо все окропом та ретельно все перемішуємо. Нехай цибуля продовжує маринуватися до тих пір, поки вода не остигне. Згодом потрібно злити маринад та акуратно віджати цибулю.
  2. Нарізаємо м’ясо невеличкими шматочками та кладемо на сковороду. Обсмажуємо їх на олії приблизно 7 хвилин. Пам’ятайте, що за м’ясом потрібно весь час слідкувати та перемішувати, що воно не підгоріло, а просто підсмажилося до утворення золотистої шкірочки. В кінці ми додаємо приправи та перекладаємо готове м’ясо на паперовий рушник.
  3. Розрізаємо помідори та ложкою забираємо всю рідину та насіння, після цього нарізаємо маленькими кубиками.
  4. Викладаємо м’ясо, потім помідори, додаємо мариновану цибулю та сир, теж порізаний у формі кубиків.
  5. Трішки сиру слід натерти та залишити для посипання салату.
  6. Майонезом заправляємо салат, все перемішуємо та пробуємо, чи не потрібно додати спеції.
  7. Тепер посипаємо сиром та подаємо до нашого столу. Смачного!

А ви пробували готувати такий салат?

Залишити відповідь