Рецепт приготування маринованих курячих сердечок на шпажках.

Життя

Курячі сердечка вважаються недорогим субпродуктом, але низька калорійність укупі з багатим вмістом легкозасвоюваного білка роблять їх незамінними для дієтичного та лікувального харчування.

М’ясо сердечок за смаком нейтральне, тому можна міняти соуси і маринади, кожен раз створюючи неповторну страву.

СКЛАДОВІ

  • 500 г курячих сердечок
  • 1 цибулина
  • 1 ст. л. меду
  • 3 ст. л. соєвого соусу
  • 5 мл оцту
  • сіль і перець за смаком

Приготування курячих сердечок

Вимий і очисти від жилок курячі сердечка.

Для маринаду змішай соєвий соус, мед, оцет і подрібнену на м’ясорубці цибулю. Туди ж додай сіль і перець.

Поклади сердечка в маринад

Накрий їх плівкою і залиш в холодильнику на 1 годину.

Дерев’яні шпажки для шашличків опусти на півгодини в воду

Після збери шашлички, нанизуючи сердечка на шпажки.

Рецепт приготування маринованих курячих сердечок на шпажках

Розігрій духовку до 180 градусів і виклади отримані шашлики на змащену маслом грати. Запікати 30 хвилин.

Через півгодини дістань курячі сердечка на шпажках з духовки і насолодися смаком. Подавати їх можна з насінням кунжуту, різними соусами, овочами і зеленню. Смачного!

Залишити відповідь