Ніжне пташине молоко без випічки, яке просто тане в роті
Ніжний та смачний десерт з найпростіших продуктів. Пташине молоко нагадає кожному про дитинство. Рекомендуємо між шарами крему покласти шматочки фруктів або ягід, для більш яскравого та витонченого смаку
Інгредієнти:
- Цукор пісок 1 склянка;
- Жирна сметана 1 літр;
- Какао порошок 3 ст. л.;
- Харчовий желатин 50 гр.;
- Свіже молоко 500 мл.
Спосіб приготування:
- Залийте желатин молоком 100 мл кімнатної температури.
- З’єднайте цукор зі сметаною, збийте до розчинення цукру та отримання густої маси.
- У сметанну масу додайте молоко та збивайте до утворення пишного крему.
- Желатин розпустіть зручним для вас способом, додайте до крему та збийте до однорідності.
- Розділіть отриманий крем на дві частини та в одну з них покладіть какао-порошок й добре розмішайте.
- Форму застеліть харчовою плівкою, викладіть спочатку крем білого кольору, а потім крем з какао.
- Перенесіть десерт до холодильника для застигання.
Смачного!