ПЕЧУ НА ЦІЛИЙ ТИЖДЕНЬ! Улюблений рецепт домашніх батонів. Вода і борошно Виходять дуже смачні! Хрустка скоринка і ніжна серединка. На смак значно краще магазинних!

Події України

Автор: Лілія Цвіт
Дівчата, ділюся своїм улюбленим рецептом домашніх батонів. Вода і борошно. Виходять дуже смачні! Хрустка скоринка і ніжна серединка.
На смак значно краще магазинних!

ІНГРЕДІЄНТИ НА 4 шт. 25 см

ОПАРА:

  • вода – 500 мл
  • дріжджі прес. – 15 г (сухих – 5 г)
  • цукор – 1 ст.л.
  • борошно – 8 ст.л.

+

  • сіль – 1 ч.л.
  • борошно – 850-900 г
  • олія – 3 ст.л.

Приготування:


Копіювати

Залишити відповідь