Коржі для «Наполеона» 🥞 Хрусткі та ніжні. З ними торт вийде неперевершеним!
Коржі для «Наполеона» 🥞 Хрусткі та ніжні. З ними торт вийде неперевершеним!
Коржі для «Наполеона» 🥞 Хрусткі та ніжні. З ними торт вийде неперевершеним!
Коржі для «Наполеона» 🥞
Хрусткі та ніжні. З ними торт вийде неперевершеним!
Інгредієнти:
– Вершкове масло (крижане) – 250 г
– Пшеничне борошно – 450 г
– Крижана вода – 150 мл
– Яйце – 1 шт.
– Оцет – 15 мл (1 столова ложка)
– Щіпка солі
ПРИГОТУВАННЯ:
1) Просійте борошно, натріть у нього вершкове масло і розітріть руками до стану крихти.
2) Додайте до води яйце, оцет і сіль, перемішайте, влийте у борошняну крихту і швидко замісіть тісто.
3) Розділіть тісто на 12 частин і скатайте у кульки. Кожну кульку притрусіть борошном, тонко розкачайте у форму кола, перекладіть на пергаментний папір, наколіть виделкою та випікайте при температурі 200 градусів протягом 5 хвилин.
Понад 1200 Російських Бомб, Ракет І Дронів Протягом Тижня. Зеленський Розповів, Як Змусити РФ Припинити Терор
Протягом цього тижня військові країни-агресора РФ застосували проти України майже 1280 засобів ураження. Про це 15 грудня у Facebook заявив український президент Володимир Зеленський
15 грудня 2024, 17:28
Не потpібно ваpити буpяк! Показую метод, за яким готують буpяк в рестоpанах
Таким методом готують буряк в ресторанах.
16 грудня 2024, 16:57
Чим потрібно підгодувати орхідею, щоб гарно квітнула усю зиму
Догляд за орхідеєю дійсно вимагає уваги, адже ця рослина досить примхлива
17 грудня 2024, 22:30