Суперпухкий бісквіт, який готується без духовки

Життя

З такими хитрощами готувати набагато простіше

Всі ми знаємо, що бісквіт потрібно готувати в духовці. Хоча зробити його не так вже і важко, але трохи часу  витратити прийдеться. Насправді, пухкий і смачний бісквіт можна приготувати не лише за звичним способом. Ми для вас приготували рецепт, за яким цю випічку можна зробити в каструлі на плиті. І ми з радістю поділимося з вами цим секретом.

Не потрібно морочитися і постійно спостерігати за випічкою. Дивно!

Інгредієнти:

  • Яйце — 6 шт.
  • Цукор -1 скл.
  • Пшеничне борошно -1 скл.
  • Соняшникова олія — 2 ст. л.

Приготування:

  1. Білки потрібно збити з цукром до утворення білої піни. Після цього додавайте по одному жовтку. Під час всього процесу суміш збивається міксером. Просійте борошно й  потроху насипайте до яєць.
  2. Змастіть широку емальовану каструлю маслом й влийте тісто.
  3. Каструлю закрийте кришкою й обгорніть кухонним рушником. Під час приготування буде утворюватися волога, яку він вбере в себе.
  4. Поставте каструлю на маленький вогонь на розсікач.
  5. Для приготування необхідно приблизно години часу. Готовність перевіряйте дерев’яною шпажкою.

Ось такий простий в приготуванні бісквіт. Ви можете спокійно займатися своїми справами, поки він готується. Виходить пухкий і повітряним. Спробуйте, не пошкодуєте!

Ви колись робили бісквіт в каструлі?

Джерело

Залишити відповідь