Суперпухкий бісквіт, який готується без духовки
З такими хитрощами готувати набагато простіше
Всі ми знаємо, що бісквіт потрібно готувати в духовці. Хоча зробити його не так вже і важко, але трохи часу витратити прийдеться. Насправді, пухкий і смачний бісквіт можна приготувати не лише за звичним способом. Ми для вас приготували рецепт, за яким цю випічку можна зробити в каструлі на плиті. І ми з радістю поділимося з вами цим секретом.
Не потрібно морочитися і постійно спостерігати за випічкою. Дивно!
Інгредієнти:
- Яйце — 6 шт.
- Цукор -1 скл.
- Пшеничне борошно -1 скл.
- Соняшникова олія — 2 ст. л.
Приготування:
- Білки потрібно збити з цукром до утворення білої піни. Після цього додавайте по одному жовтку. Під час всього процесу суміш збивається міксером. Просійте борошно й потроху насипайте до яєць.
- Змастіть широку емальовану каструлю маслом й влийте тісто.
- Каструлю закрийте кришкою й обгорніть кухонним рушником. Під час приготування буде утворюватися волога, яку він вбере в себе.
- Поставте каструлю на маленький вогонь на розсікач.
- Для приготування необхідно приблизно години часу. Готовність перевіряйте дерев’яною шпажкою.
Ось такий простий в приготуванні бісквіт. Ви можете спокійно займатися своїми справами, поки він готується. Виходить пухкий і повітряним. Спробуйте, не пошкодуєте!
Ви колись робили бісквіт в каструлі?