Справжні господині готують сало в цибулинні: головні секрети
Справжні господині готують сало в цибулинні: головні секрети
Як на мене, не має нічого смачнішого. Така страва підходить не лише на святковий стіл, а й нею можна ласувати разом з борщем.
Найсмачніше сало – це приготовлене власними руками. Тому ми для вас підготували домашній рецепт сала в цибулині з чорносливом!
Інгредієнти:
- 1 кг сала з м’ясним прошарком;
- 5-6 чорносливин;
- 2 лаврові листки;
- 7 зуб. часнику;
- 3 жмені цибулиння;
- 200 г солі;
- 2 ст. л. цукру;
- 3 ст. л. меленого чорного перцю;
- 1 л води;
- паприка або суха аджика за бажанням
- Щоб приготувати надзвичайне сало, яке так і тане в роті, не потрібно докладати багато зусиль. Ви лиш дотримуйтеся інструкції
Приготування:
1. В каструлю налий воду й додай сіль, цукор, лушпиння цибулі, чорнослив і лавровий лист. Всю суміш закип’яти на вогні
-
2. Сало розділи на кілька невеликих шматків й опусти їх в маринад. Вари все протягом 25 хвилин на маленькому вогні
-
3. Каструлю остуди до кімнатної температури й постав в холодильник на 12 годин.
-
4. Після цього часу дістань кожний шматочок й просуши його від зайвої вологи за допомогою паперового рушника.
-
5. Розітри часник й змішай з перцем. У цій суміші обваляй сало з усіх сторін. Якщо ви любителі гострої їжі, то можете також посипати сало сухою аджикою
-
6. Після цього обгорни скибки в фольгу й відправ ще раз в холодильник на 6 годин.
-
Готово! Особливістю цього сала є те, що воно може зберігатися в холодильнику близько двох тижнів. А смак вас дійсно вразить: пряне, ніжне, в міру солоне.
Спробуйте приготувати та пишіть нам свої враження!
Ви любите сало?
“Ви сміялися, плакали чи, можливо, просто задумались? Дайте знати своїм емодзі — це важливо для нас!” 😂, 😔, 🤔