Коржі, як піца! Без дріжджів і руками тісто місити не потрібно

Життя

Дуже схожі за смаком на піцу коржі, які ви зробите дуже просто і швидко з салямі, італійськими травами.

За матеріалами Мандаринка

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • яйце – 1 шт;
  • кефір – 100 мл;
  • борошно – 130 г;
  • розпушувач – 1 ч.л;
  • помідори – 100 г;
  • салямі або інша копчена ковбаса – 100 г;
  • сир – 100 г або по смаку;
  • спеції для піци і італійські трави.

Процес приготування

Збиваємо яйце з сіллю віночком, вливаємо кефір, перемішуємо до однорідності.

Борошно з’єднуємо з розпушувачем і просіваємо, всипаємо в яєчну масу і вимішуємо до однорідності.

Ковбасу ріжемо дрібною соломкою, помідори шматочками, сир також нарізаємо шматочками.

Висипаємо масу в тісто, додаємо трави і спеції на свій смак, всипаємо посічену зелень.

Деко застеляємо пергаментом і змащуємо його соняшниковою олією за допомогою силіконового пензлика.

Викладаємо столовою ложкою тісто у вигляді коржів на папір, залишаючи між ними місце.

Духовку розігріваємо до 180 градусів і випікаємо коржі близько 20 хвилин до рум’яності.

Порада: салямі ви можете замінити будь-якою іншою ковбасою або сосисками, а зверху ще додатково посипати коржики тертим сиром, він ніколи не буває зайвим.

Залишити відповідь