Салат «Австрійський» – готую його постійно! М’який і легкий

Життя

Салат виходить ніжним, м’яким, легким. Я його часто готую на свята і іноді просто так балую сім’ю смачним блюдом.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • яйця, 6 шт;
  • рибна консерва, 1 банка;
  • сир, 150 г;
  • масло вершкове, 50 г;
  • майонез, 150 г;
  • цибуля, 1 шт

Процес приготування

Відварюємо яйця, охолоджуємо, чистимо і відокремлюємо білок від жовтка.

Тремо білок і жовток в окремі ємності.

Сир тремо на крупній тертці або середній на ваш смак.

Цибулю ріжемо дрібними кубиками і поливаємо окропом, зливаємо. Це робимо, щоб цибуля втратила свою гіркоту. Якщо ви берете червону цибулю, це робити не потрібно, в ній більше солодкості, ніж гіркоти.

Формуємо салат шарами, над кожним робимо сіточку майонезу.

Перший шар – половина білка.

Другий шар – подрібнена вилкою риба.

Третій шар – цибуля і натріть вершкове масло.

Четвертий шар – жовтки.

П’ятий шар – білок.

Ставимо салат в холодильник мінімум на 3 години.

Прикрасити салат можна тертим сиром, рубаною зеленню.

Якщо ви не любите вершкове масло в салаті, тоді ви можете не додавати його.

Залишити відповідь