4 смачних м’ясних салати для свят, днів народжень та просто посмакувати
Ці салати дуже подобаються чоловікам, перевірено! Забирайте і готуйте для своїх коханих!
М’ясний салат «Принц»
Дивно смачний і соковитий салат з найпростіших інгредієнтів! Просто не відірватися!
Складові:
- Яловичина – 500 г
- Яйце – 4 штуки
- Огірки – 6 штук
- Часник – 3 зубчики
- Горішки – 1 стакан (250 г)
- Домашній майонез
Приготування салату «Принц»:
Потрібно розібрати відварне м’ясо на волокна.
Далі, огірочки трем на крупній тертці, часник пропускаємо через прес, і перемішуємо огірки з часничком!
Відварені яйця теж натремо на крупній тертці.
Волоські горіхи потрібно порубати і обсмажити на сухій сковороді кілька хвилин.
Тепер збираємо наш салат.
Салат ми викладаємо шарами:
- м’ясо + майонез
- огірки з часником + майонез
- відварені яйця + майонез
- волоські горіхи
Салатик ставимо в холодильник настоятися.
М’ясний салат «Чоловічий»
Складові:
- 500 г пісної свинини
- 3 невеликі цибулини
- 3 невеликих солоних огірка
- 3 картоплини
- 4 варені яйця
- 200 г твердого сиру
- домашній майонез
Приготування салату «Чоловічий»:
Відваріть м’ясо і наріжте його кубиками. Розділіть м’ясо на дві частини. Одну частину м’яса викладіть на блюдо і змастіть майонезом.
Дрібно наріжте цибулю і залийте окропом на пару хвилин. Злийте воду, викладіть цибулю поверх м’яса і змастіть майонезом.
Картоплю відварити, почистіть, натріть на крупній тертці. Покладіть поверх цибулі і змастіть майонезом.
Дрібно наріжте огірки або ж натріть на тертці. Викладіть на картоплю.
На огірки покладіть другу частину м’яса і змастіть майонезом.
Натріть яєчні білки і сир на тертку. Викладіть спочатку яйця на м’ясо, потім сир. Змастіть майонезом.
Зверху прикрасьте салат свіжим огірком і зеленню.
М’ясний салат «Чоловіча мрія»
Складові:
- 200 г шинки
- 200 г курячого філе
- 200 г маринованих опеньків
- 2 яйця
- 100 г салатної цибулі
- сіль, перець
- домашній майонез
- помідор і листя салату для прикраси
Приготування салату «Чоловіча мрія»:
Куряче філе відварити в підсоленій воді (варити 20 хвилин з моменту закипання).
Яйця зварити (варити 10 хвилин з моменту закипання). Охолодити, заливши холодною водою.
Шинку порізати невеликими брусочками.
Цибулю почистити, порізати півкільцями, потім півкільця навпіл.
Куряче філе порізати невеликими брусочками.
Яйця порізати невеликими поздовжніми шматочками.
У салатник покласти шинку, філе, опеньки, яйця, цибуля. Поперчити, додати майонез за смаком, перемішати. При необхідності, трохи посолити.
На блюдо викласти салатні листя. Зверху викласти гіркою салат, прикрасити часточками помідорів.
М’ясний салат «Максим»
Складові:
- 2-3 варених курячих стегенця
- 1 баночка консервованих печериць
- 3-4 цибулини
- 3-4 солоних огірка
- 100 г домашнього майонезу
- олія для смаження
Приготування салату «Максим»:
У стегенець відокремити філе від кісток, філе дрібно нарізати.
Огірки нарізати кружечками.
З баночки з грибами злити рідину, гриби дрібно нарізати.
Цибулю очистити, дрібно нарізати і обсмажити на олії, додати гриби, ще трохи обсмажити.
З’єднати курку, огірки, гриби з цибулею, заправити майонезом, добре перемішати.
Смачного!