Новини сьогодні 🇺🇦

  • Головна
  • Події України
  • Політика
  • Суспільство
  • Home
  • Політика
  • Найсмачнішої тушкованої капусти я не їла: показую як готую, так смачно, що хочеться їсти щодня (ділюся своїм улюбленим рецептом)

Найсмачнішої тушкованої капусти я не їла: показую як готую, так смачно, що хочеться їсти щодня (ділюся своїм улюбленим рецептом)

admin_ua
7 Грудня, 2025 No Comments

Готуємо дуже смачну тушковану капусту.

Я покажу класичний простий рецепт, який за бажання можна доповнити м’ясом, грибами чи картоплею.

Так само капусту можна використовувати як начинку для пирогів та пиріжків. Загалом корисна і проста страва.


Продукти:

  • капуста ~0,8 кг.
  • морква – 2 шт.
  • цибуля – 1-2 шт.
  • томатная паста – 1-2 ст. л.
  • вода – 50 мл.
  • чорний мелений перець – 1/2 ч. л.
  • цукор – 1/2 ст. л.
  • сіль – за смаком
  • лавровий лист – 1-2 шт.

Приготування:

Цибулю нарізаємо кубиками, моркву натираємо на великій тертці. Беремо глибоку сковороду, казан, вок або каструлю з товстим дном.

Спочатку на олії обсмажуємо цибулю до прозорого кольору, потім сюди відправляємо моркву. Все перемішуємо та обсмажуємо близько 5 хвилин на середньому вогні.

Поки засмажка готується – капусту миємо, насухо витираємо і шаткуємо тонкою соломкою.

Коли морква з цибулею готова, додаємо 50 мл окропу і відправляємо сюди капусту. Перемішуємо

Якщо вся капуста не міститься, тоді додаємо порціями, через якийсь час вона зменшиться у розмірі.

Накриваємо кришкою і гасимо 10 хвилин на слабкому вогні. Періодично помішуйте, щоб вона не підгоріла.

Через час додаємо сіль, цукор, чорний мелений перець чи горошком перець. Томатну пасту та лавровий лист перемішуємо.

Якщо ви хочете надати страві приємного кисло-солодкого присмаку, додайте половинку ст. ложки дев’яти відсотків оцту.

Продовжуємо гасити ще 10-15 хвилин під кришкою до готовності, доки капуста не стане м’якою.

Якщо вона дала трохи соку, можна додати ще трохи води. У процесі приготування не забуваємо іноді помішувати капусту.

За 5 хвилин до готовності пробуємо капусту до смаку і при необхідності додаємо ще солі та спецій. Вимикаємо плиту і даємо настоятися 10 хвилин.

Друзі, якщо ви бачите повідомлення, то ставте сподобавшись, для мене це важливо Дякуємо всім за розуміння та підтримку.

Джерело


Навігація записів

Ішов з похорону вбитого окупантами брата і сам ледь не загинув від FPV — росіяни влаштовують сафарі на цивільних
Сорока в будинку: духовне значення незвичайної зустрічі

Related Articles

Укpаїнцям загpожують штpафи за “стaрі” паcпоpти! Хто пoвинен обмiняти на ID-каpтку. Деталі…

admin_ua
13 Грудня, 2025 No Comments

Кільцева електричка в Києві повертається на повний маршрут: з 14 грудня – оновлений графік і зручніші пересадки

admin_ua
13 Грудня, 2025 No Comments

Численні способи використання та переваги порошку апельсинової шкірки

admin_ua
13 Грудня, 2025 No Comments

Залишити відповідь Скасувати відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Недавні записи

  • Ще 13 львів’ян отримають компенсації за пошкоджене внаслідок атаки РФ житло
  • Укpаїнцям загpожують штpафи за “стaрі” паcпоpти! Хто пoвинен обмiняти на ID-каpтку. Деталі…
  • Володимир Зеленський прокоментував масовану атаку рф на Україну
  • Посилення ППО та перспективи співпраці: зустріч представників України та Німеччини
  • Воpог зaвдав маcованого удaру по Укpаїні! Стaли вiдомі стpaшні наcлідки
Авторське право 2025. Всі права захищені | Theme: OMag by LilyTurf Themes