Неймовірно смачний салат “Святковий” до будь-якого застілля
Це справді святковий салат, дуже смачний і з’їдається з великим задоволенням. Багато хто якось ігнорує такий інгредієнт, як яловичий язик, а дарма. Його не замінить ніяке куряче філе (нібито легке та поживне). Все, звичайно, смачно по-своєму.
Органічні овочі
Інгредієнти:
- 150-170 гр. відвареного язика;
- 2 яйця;
- 2/3 банки червоної консервованої квасолі;
- 1 середнього розміру свіжий огірок;
- 100 гр. твердого сиру;
- Пару гілочок зеленої цибулі;
- Майонез для заправки;
- Сіль та чорний мелений перець.
Ділюся рецептом приготування:
Органічні овочі
Салат з тунцем та руколою
Нічого шарами викладати не доведеться. Головне правильно все нарізати.
Заздалегідь відварюємо язик, щоб він не був гарячим. Чистимо його і нарізаємо тонкими смужками (соломкою).
Відварюємо круто яйця, охолоджуємо, чистимо і ріжемо дрібним кубиком.
Свіжий огірок також нарізаємо соломкою. Жодних кубиків. Дрібно нарізаємо зелену цибулю
Усі нарізані продукти засипаємо в салатник. Додаємо квасолю, попередньо зливши з неї рідину.
Сир натираємо на великій тертці і засипавши його до решти інгредієнтів, заправляємо салат майонезом, перчимо, солимо за смаком.
Акуратно перемішавши, накриваємо та ставимо в холодильник. Досить і півтори години дати постояти, але якщо зробити салат заздалегідь і залишити на ніч, буде ще краще, смачніше.
Яловичий язик дуже смачний і в цьому рецепті чудово поєднується з іншими продуктами. До речі, і сам салат виходить не важкий.
Подаючи на стіл, можна прикрасити салат на власний розсуд. Бажаю всім приємного апетиту!