Пшенична каша в мультиварці: як приготувати смачно і корисно

Події України

Пшенична каша в мультиварці – одна з корисних страв, яка підходить як для сніданку, так і для гарніру до основних страв.

Завдяки мультиварці, приготування цієї каші стає ще простішим і зручнішим, адже не потрібно постійно слідкувати за процесом на плиті! Каша виходить м’якою і смачною, і, що важливо, не пригорає.

Як приготувати пшеничну кашу в мультиварці без зайвих клопотів – читайте в матеріалі.

Пшенична каша в мультиварці: рецепт

Якщо ви готуєте пшеничну кашу як десерт, овочеву приправу, звісно, додавати не треба. А солі можна додати дрібку чи не використовувати зовсім.

Інгредієнти:

  • 2 склянки пшеничної крупи
  • 5 склянок води
  • 50 г вершкового масла
  • овочева приправа з сіллю чи просто сіль – до смаку

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Приготування:

  1. Промийте пшеничну крупу холодною водою. Це важливо для досягнення ідеальної консистенції каші.
  2. Залийте крупу холодною водою, додайте овочеву приправу чи сіль.
  3. Встановіть режим Каша на дісплеї мультиварки та готуйте кашу протягом 50 хвилин.
  4. По завершенню програми додайте вершкове масло і перемішайте. Залиште приготовлену в мультиварці кашу ще на 15 хвилин у режимі підігріву для кращого смаку та аромату.

Така каша може бути чудовим гарніром до м’яса або овочів, а також відмінним десертом, якщо додати трохи меду або фруктів. Смачного!

Залишити відповідь