Це каpтопляне пюpе визнали найcмачнiшим у cвіті: pозкрито секpет фpанцузького шeфа

Події України

Після такого гарніру іншого ви не захочете.

Шеф-кухар Жоель Робюшон, який отримав не менше 32 зірок Мішлена, розповів, як

приготувати правильне пюре із картоплі.

Секрет страви — у виборі картоплі.

Рекомендовано використовувати сорти з жовтою м’якоттю та високим вмістом крохмалю.

Інгредієнти:

500 г – картоплі

100 г – вершкового масла

100 мл – молока

сіль до смаку

Відваріть картоплю в шкірці до готовності.

Це допоможе зберегти більше смаку продукту.

Почистіть її ще гарячою.

Для отримання найніжнішого пюре не давіть картоплю, а протріть її через дрібне сито.

Тоді перемістіть картоплю у каструлю та поставте на маленький вогонь.

Постійно перемішуючи, «обсушіть» її кілька хвилин. Випарювання картопляного пюре на слабкому вогні допоможе видалити зайву вологу і зробити пюре більш повітряним.

Не перестаючи перемішувати, поступово додавайте вершкове масло та тепле молоко.

Саме завдяки цьому перемішуванню пюре набуде тієї самої кремової текстури.

Смачного!

Джерело

Залишити відповідь