Смачна заливна шарлотка «П’ятихвилинка»

Світ

Смачна заливна шарлотка «П’ятихвилинка»

Смачна випічка! Завжди виходить «на відмінно». Швидко і без особливих зусиль

Смачна випічка! Завжди виходить «на відмінно». Швидко і без особливих зусиль!

Ділюся рецептом, забирайте в свою кулінарну скарбничку.

Складові:

– Борошно – 1 чашка

– Цукор – 1 чашка

– Яйце – 3 шт.

– Сіль – 1 щіпка

– Кориця – 1/2 ч. л.

– Ванільна есенція – 1/2 ч. л.

– Крохмаль – 1 ст. л.

– Цукрова пудра – для присипки

Рецепт приготування заливної Шарлотки

Підготуйте інгредієнти. Нагрійте духовку до 180 ᵒС. Змішайте борошно, сіль і корицю. Якщо додаєте крохмаль, то і крохмаль.

Збивайте яйця і цукор, поки маса трохи не посвітлішає і трохи не збільшиться в об’ємі (електровінчик справляється з цим завданням за 3-4 хвилини).

Поступово додайте до яєчної суміші борошняну суміш, продовжуйте збивати до однорідності маси.

Яблука або груші очистіть від шкірки і наріжте кубиками або пластинками. Як показала практика, пластинками краще.

Роз’ємну форму збризніть рослинною олією і борошном. Форма 22 см в діаметрі, 6 см висота.

На дно форми викладіть яблука і залийте тістом.

Тісто має повністю покрити фрукти.

Поставте в духовку на 30-40 хвилин (в залежності від характеру вашої духовки).

Верх повинен добре підрум’янитися. Перевірте готовність зубочисткою або сірником.

Дайте Шарлотці трохи охолонути, потім зніміть форму і посипте верх шарлотки цукровою пудрою (за бажанням).

Шарлотка готова. Смачного!

Молитва перед сном, подяка Господу за ще один прожитий день
Кожного дня перед сном, слід помолитися і подякувати Господу за ще один прожитий день

Без Ноги Й З Простреленими Легенями: Історія 42-Річного Військового З Волині, Який Повернувся З Полону
42-річний Юрій Царіцин із міста Ківерці повернувся з російського полону після понад року неволі

Чеpговий стpашний злoчин. Вдаpили баліcтикою. Все у вoгні, жаxливі наcлідки
Чеpговий стpашний злoчин. Вдаpили баліcтикою

Залишити відповідь