Смачний бісквітний рулетик – готуємо на соді за 5 хвилин. Ідеально підходить для вечірніх посиденьок чи навіть родинного застілля.

Події України

Не усі господині люблять щось випікати, адже переважно цей процес займає багато часу і зусиль, а от результат не може бути не таким, який очікували. Сьогодні ми вам пропонуємо спекти рулет, який приготувати надзвичайно легко. 

РУЛЕТ З РІЗНИМИ НАЧИНКАМИ

Цей рулет можна приготувати всього лиш за 15 хвилин, а для цього вам буде потрібно мінімум інгредієнтів. Записуйте рецепт.

Інгредієнти:

  • 0,5 ст. цукру
  • 3 яйця
  • 1 ст. борошна
  • 2 ст. л. меду
  • 1 ч. л. соди
  • 2 ч. л. оцту
  • кремова начинка (за смаком)

ПРИГОТУВАННЯ:

  1. Підготуйте глибоку миску та замісіть в ній просіяне борошно і цукор.
  2. Після цього додаємо до сухої суміші яйця та мед.
  3. Додаємо соду, гашену оцтом, та збиваємо все міксером. Ваше тісто для рулету готове!
  4. Деко 40х40 см потрібно застелити пергаментом та змастити вершковим маслом. У вас має вийти тонкий корж, висота якого складатиме 2 см. Викладаємо тісто на папір, рівномірно розподіляючи його по всій поверхні. Відправляємо в розігріту до 180 ℃ духовку на 5-7 хвилин.
  5. Щоб корж не став занадто сухим, потрібно чітко слідувати часу та не перепікати тісто.
  6. Виймаємо корж з духовки,  зверху накриваємо вологим рушником. Тоді він буде легше згортатися в рулет. Начинку обирайте на власний смак. Нанесіть начинку на корж з одного боку та закрутіть в рулет. Так чи інакше вийде неймовірно смачно!

Смачного!

Вам сподобався рецепт?


Копіювати

Залишити відповідь