Смачний бісквітний рулетик – готуємо на соді за 5 хвилин. Ідеально підходить для вечірніх посиденьок чи навіть родинного застілля.
Не усі господині люблять щось випікати, адже переважно цей процес займає багато часу і зусиль, а от результат не може бути не таким, який очікували. Сьогодні ми вам пропонуємо спекти рулет, який приготувати надзвичайно легко.
РУЛЕТ З РІЗНИМИ НАЧИНКАМИ
Цей рулет можна приготувати всього лиш за 15 хвилин, а для цього вам буде потрібно мінімум інгредієнтів. Записуйте рецепт.
Інгредієнти:
- 0,5 ст. цукру
- 3 яйця
- 1 ст. борошна
- 2 ст. л. меду
- 1 ч. л. соди
- 2 ч. л. оцту
- кремова начинка (за смаком)
ПРИГОТУВАННЯ:
- Підготуйте глибоку миску та замісіть в ній просіяне борошно і цукор.
- Після цього додаємо до сухої суміші яйця та мед.
- Додаємо соду, гашену оцтом, та збиваємо все міксером. Ваше тісто для рулету готове!
- Деко 40х40 см потрібно застелити пергаментом та змастити вершковим маслом. У вас має вийти тонкий корж, висота якого складатиме 2 см. Викладаємо тісто на папір, рівномірно розподіляючи його по всій поверхні. Відправляємо в розігріту до 180 ℃ духовку на 5-7 хвилин.
- Щоб корж не став занадто сухим, потрібно чітко слідувати часу та не перепікати тісто.
- Виймаємо корж з духовки, зверху накриваємо вологим рушником. Тоді він буде легше згортатися в рулет. Начинку обирайте на власний смак. Нанесіть начинку на корж з одного боку та закрутіть в рулет. Так чи інакше вийде неймовірно смачно!
Смачного!
Вам сподобався рецепт?
Копіювати