Дуже легкий в приготуванні салат, завжди виручає, коли гості завітали раптово
Думаю, багато хто любить готувати салати з мінімальним набором інгредієнтів, але щоб було смачно і ситно. До числа таких страв і відноситься той варіант, який описаний в цьому рецепті.
Пише Мандаринка
Необхідні продукти:
- квасоля червона – 1 банка
- ковбаса – 300 гр.
- сухарики зі смаком бекону – 1 пачка
- цибуля зелена – 1 пучок
- майонез – для заправки
Покроковий процес приготування:
Для цього рецепта підійде варена ковбаса. Нарізати її дрібними кубиками.
Квасолю промити під проточною водою в друшляку. Додати до ковбаси.
Цибулю промити і дрібно нарізати. Додати в салатник до решти інгредієнтів.
В останню чергу додати сухарики. Перемішати салат.
Заправити майонезом або сметаною. Подати до столу. Смачного!