Ніде не їла чавапчичі смачніше, ніж у подруги зі Словаччини. Готую за її рецептом уже багато років


Так чи інакше, але найсмачніші чеваччічі мене навчила готувати подруга зі Словаччини.

Як вона сказала — рецепт не такий і складний.

Готуємо смачну страву


Інгредієнти:

  • фарш (м’ясо, наприклад, яловичина) – 700 г
  • 2 зубчики часнику
  • 0,5 головки цибулини
  • по 1 щіпці перцю та солі
  • сл. л. подрібненого кропу
  • чайну л. лимонного соку

Для соусу:

  • ложка майонезу
  • 3 стол. йогурту
  • 2 зубки часнику
  • перець та сіль

Приготування:

  1. Фарш перемішати із сіллю, цибулею та перцем. Додати сік лимона, коріандр, часник та кріп. Ми залишаємо на півгодини.
  2. У миску влити майонез та йогурт.
  3. Соус вийде густим.
  4. Додати сіль, перець, 2 зубчики часнику, трохи кропу. З м’яса сформувати невеликі кульки і трохи розкотити їх.
  5. Потім нанизати на палички для шашликів, які заздалегідь намочили у холодній воді.
  6. Смажити на сковороді з усіх боків, щоб м’ясо набуло коричневого кольору.
  7. Можна і по-іншому: лист змастити вершковим маслом і запікати близько півгодини при температурі 180 градусів.
  8. Подавати цю страву з соусом та картоплею – відвареною, смаженою. Не забувайте і про овочевий салат.

Приємного апетиту!Друзі, якщо ви бачите повідомлення, то ставте сподобавшись, для мене це важливо Дякуємо всім за розуміння та підтримку.

Джерело


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *