Новини сьогодні 🇺🇦

  • Головна
  • Події України
  • Політика
  • Суспільство
  • Home
  • Політика
  • Швидкі квашені помідори: 2 дні — і смак, як у бочкових, надзвичайно смачні, тому важко зупинитися, коли хочеться солоного.

Швидкі квашені помідори: 2 дні — і смак, як у бочкових, надзвичайно смачні, тому важко зупинитися, коли хочеться солоного.

admin_ua
16 Грудня, 2025 No Comments

Квася в контейнері, а на смак такі ж, як із бочки (майже забута класика).

Рецепт не на зиму: готую, щоб поїсти у сезон помідорів, коли свіжих уже наїлися та схотілося солоних.

Квасять помідори швидко, через добу можна пробувати: спочатку будуть приємно-малосольні, потім з кожним днем ​​смак стає яскравішим і насиченішим.


Загалом бочки немає, а бочкові помідори є!

Приготування:

Вибираємо червоні стиглі плоди (зручна нагода з користю прилаштувати великі помідори, які не пролазять через шийку банок – у контейнер помістяться без проблем).

Готуємо улюблені приправи : насіння кропу та гірчиці, чорний перець горошком, лавровий лист, кілька зубчиків часнику.

Ножем вирізаємо невелику ямку там, де плоди прикріплювалися до куща. Іншу шкірку не ушкоджуємо.

Укладаємо в контейнер так, щоб вирізана ямка була зверху.

Додаємо часник, нарізаний пластинками та інші приправи.

Готуємо розсіл:

У воді розмішуємо сіль та цукор, доводимо до кипіння.

  • вода – 1 літр,
  • сіль — 2 столові ложки,
  • цукор – 2 столові ложки

Заливаємо помідори киплячим розсолом. Дивимося, щоб повністю покриті рідиною. Залишки розсолу поки що залишаємо: він може стати у нагоді, оскільки помідори спочатку активно його вбирають.

Завдяки виїмці у верхній частині помідори швидше засоляться і набудуть характерного для квашених овочів смаку.

Накриваємо кришкою (не щільно), залишаємо на столі за кімнатної температури.

Наступного дня помідори вже змінять смак, а за дві-три доби будуть готові – приберемо у холодне місце.

Дуже смачні та апетитні помідори; одним словом – квашені!

Бажаю приємних приготувань та смачного Вам! Друзі, якщо вам сподобався рецепт, не забувайте зберегти собі, щоб не втратити! І окреме спасибі за Ваші лайки та за поширення рецепту – мені дуже приємно!

Друзі, якщо ви бачите повідомлення, то ставте сподобавшись, для мене це важливо 🥰 Дякуємо всім за розуміння та підтримку.


Навігація записів

Маринований часник у олії на зиму і не тільки: дуже смачно, скільки не закрути, до весни ні банки не залишиться.
Зеленський очікує п’ять документів за підсумками мирних перемовин зі США

Related Articles

У Міноборони РФ натякнули, що миру не буде, і назвали завдання армії на 2026 рік

admin_ua
17 Грудня, 2025 No Comments

Президентом України може стати жінка? У Трампа nрuг0ломшuлu заяв0ю

admin_ua
17 Грудня, 2025 No Comments

Кpaще cядьте! Щo видав зять Пoлякoвої пpиїхавши в Укpаїну. Деталі…

admin_ua
17 Грудня, 2025 No Comments

Залишити відповідь Скасувати відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Недавні записи

  • Колумбійські добровольці, штурмовики зі «Шквалу» і комбриг на позиціях: як воює 141 ОМБр на чолі з полковником Богданом Шевчуком
  • Рeакція пyтіна на рiздвяне пеpемир’я шoкувaла Євpопу — зaява Мерца
  • Екcкерівник Офiсу Пpезидента Андpій Єpмак не слyжить у Суxoпутних війcьках
  • 18 гpудня. Яке сьогодні cвято. Три сyворі забоpони дня. Не pобіть цього в жoдному pазі
  • Експерт оцінив можливість отримання Україною заморожених активів рф: «Дещо питання зрушилося з мертвої точки»
Авторське право 2025. Всі права захищені | Theme: OMag by LilyTurf Themes