Як приготувати той самий соус для салату “Цезар”

Uncategorized, Життя

Соус для салату “Цезар” може стати викликом навіть для господині, яка має значний досвід.

Втім, якщо ви дотримуватиметеся всіх рекомендацій, які знайдете в цій статті, приготувати заправку не складе труднощів. Інформує Майстерня ідей.

Ось що нам знадобиться:
2 яйця,
200 мл оливкової олії (потрібно брати ту, яка не має запаху),
1,5 чайної ложки гірчиці,
2 зубчики часнику,
2 столові ложки лимонного соку,
6-7 анчоусів,
1 столова ложка соєвого соусу,
20 г сиру пармезан.
Покроковий рецепт приготування страви:
З’єднайте в одній ємності яйця, олію та гірчицю і збийте їх за допомогою занурювального блендера.

У результаті у вас вийде кремоподібна речовина, в яку необхідно додати подрібнений в пресі часник.

Наступний крок – додавання лимонного соку, анчоусів та соєвого соусу. Перед тим, як з’єднати з іншими компонентами пармезан, слід натерти його на тертці.

Ще раз ретельно перебийте наш майбутній соус блендером і можете заправляти страву.

Зверніть увагу: зберігати заправку варто у холодильнику, але не більше двох діб

Залишити відповідь