Алкоголікам Якутії в якості терапії запропонували поїхати на війну

Політика

Поліція в Якутії запропонувала безробітним і алкоголікам поїхати на війну, щоб змінити їхнє «безглузде життя»

Таку публікацію розмістили у телеграм-каналі відділення дільничних уповноважених та підрозділу у справах неповнолітніх МВС Олекмінського району Якутії. Увага на пост звернула Free Yakutia Foundation.

Співробітники МВС Олекмінського району звернулися до голів селищних адміністрацій із пропозицією нагадати місцевим жителям про виплати та пільги для тих, хто укладе контракт із Міноборони рф.

«Доведіть до свого населення інформацію про збільшення виплат, про пільги під час укладання контракту з ЗС рф, особливо з тими, хто не має постійного місця роботи, веде безглузде життя, розпиває спиртне. Є можливість змінити їхнє життя та майбутнє», — сказано в тексті посту.Нагадаємо, влада російської федерації усіма можливими шляхами вербує контрактників до війська, бо побоюється оголошувати новий раунд мобілізації через імовірну гостру негативну реакцію населення на таке рішення.

Раніше ми писали, що плани диктатора володимира путіна збільшити свою армію на 180 тисяч людей зіткнуться із труднощами. Вони зумовлені тяжкими втратами в Україні та проблемами з набором.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь