Американський генерал попередив, що армія рф стане сильнішою за підсумками війни

Політика

Чим би не закінчилася війна в Україні, російська армія буде сильнішою, ніж була до її початку.

Про це командувач силами НАТО в Європі, генерал Крістофер Каволі сказав в інтерв’ю німецькому виданню Der Spiegel.

Каволі наголосив, що російськими збройними силами керують люди, які сприймають НАТО як ворогів, а після закінчення війни, очевидно, будуть невдоволені її наслідками.

«Ці сили будуть на кордоні нашого альянсу… Ми матимемо суперника з реальними навичками, масовістю та чітким наміром. Ось чому ми маємо бути готові і потребуємо збройних сил, які зможуть цьому протистояти», – заявив Каволі.

Він також зауважив, що для безпеки в Європі зростає загроза від Росії через її загравання з Китаєм і Північною Кореєю.«Загроза дуже серйозна… НАТО має мати більше можливостей, ніж наш супротивник. Тому ми маємо швидко виконувати вимоги, які випливають із планів оборони. Коли я кажу швидко, я маю на увазі, що ми повинні бути швидшими за росіян. Тільки так ми можемо їх стримати», – додав американський генерал.

Раніше екскомандувач Сухопутних сил США у Європі генерал-лейтенант Бен Годжес пояснив сенс «м’ясних штурмів» росіян на українські позиції.

Голова Об’єднаного комітету начальників штабів США Чарльз Браун під час засідання Рамштайн підтвердив, що Україна продовжує прагнути відвоювати всі території, які були захоплені російськими окупантами.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь