АРМА продало вісім годинників Медведчука за понад 3 мільйони гривень

Політика

Агентство з розшуку та менеджменту активів (АРМА) у перший день аукціону реалізувало вісім годинників з арештованої колекції екснардепа Віктора Медведчука. Загальна сума, отримана з продажу, становить майже 3,6 млн гривень.

Про це повідомила у Телеграмі голова Національного агентства з розшуку та менеджменту активів Олена Дума.

«Сьогодні відбувся аукціон на Прозорро.Продажі де було реалізовано частину арештованої колекції годинників екснардепа Віктора Медведчука. Усього з виставлених 20 годинників, позмагалося 18 учасників щодо 8 годинників. Загальна сума реалізації сягнула майже 3,6 мільйона гривень», – йдеться у повідомленні.

Найдорожчим лотом став годинник марки Patek Philippe, його продали за 1,27 млн гривень. Годинник Rolex мав стартову ціну у 416 583 грн, його було реалізовано за 550 тис. грн.

Серед інших проданих лотів: годинник Parmigiani Fleurier із зображенням Оксани Марченко за 485 тис. грн; Dolce & Gabbana за 233,8 тис. грн; «Москва Кремль» за 105,7 тис. грн; два годинники Rolex за 700 тис. грн та 550 тис. грн відповідно; Cartier за 200 тис. грн та годинник «Держрезерв України» за 41,5 тис. грн.Кошти від продажу годинників надійдуть до державного бюджету та будуть спрямовані на придбання військових облігацій.

Надалі АРМА планує реалізувати решту 12 годинників на наступних аукціонах, про що буде повідомлено додатково.

Раніше повідомлялося, що 148 вилучених у Віктора Медведчука картин Національне агентство України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (АРМА) передасть до Національного художнього музею України.

Агентство з розшуку й управління активами (АРМА) після висновку експертів визначилося, які арештовані картини Медведчука віддати у музей. Ті ж, які культурної цінності не мають, будуть продані з аукціону.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь