Армія Ізраїлю ліквідувала експерта з виробництва ракет для «Хезболли»

Політика, Світ

На початку цього тижня Армія оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) ліквідувала одного з керівників проекту угруповання «Хезболла» з виробництва високоточних керованих ракет.

Про це повідомляє Telegram-канал ЦАГАЛ.

Військові вбили у районі Бейрута Махмуда Юсефа Анісі, удару було завдано з використанням розвідданих. Він був одним з лідерів кампанії «Хезболли» з виготовлення зброї у Лівані та важливим джерелом інформації про технологічні можливості у сфері виробництва зброї.

Анісі приєднався до угруповання більше 15 років тому і був експертом у галузі машинобудування, чим посилив розвиток стратегічної зброї терористів.

Раніше Байден виступив проти удару Ізраїлю по об’єктах ядерної програми Ірану.Нагадаємо, республіканці у Конгресі США звинуватили Байдена у тому, що він неодноразово погрожував Ірану покаранням за його агресивні дії, але так нічого і не зробив.

Відомо, що 1 жовтня президент США Джо Байден скликав термінову нараду в Ситуаційній кімнаті після того, як Іран здійснив запуск сотень ракет, включаючи балістичні та крилаті, по території Ізраїлю. Через атаку системи оборони Ізраїлю зазнали значного навантаження, що спонукало США негайно надати військову допомогу.

⚡️⚡️⚡️Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь