Атака на Харків: 5 постраждалих, попередньо є загиблі, під завалами люди

Політика

Внаслідок російського обстрілу Харкова поранено щонайменше 5 осіб, троє у тяжкому стані. За попередніми даними є загиблі, люди залишаються під завалами житлових будинків.

У Харкові внаслідок атаки рф щонайменше 5 людей поранено, троє людей отримали тяжкі поранення, під завалами – люди, повідомив у вівторок голова Харківської ОВА Олег Синєгубов. За даними мера Харкова Ігоря Терехова, за попередньою інформацією, що потребує підтвердження, є загиблі.

«Щонайменше троє поранених у тяжкому стані. Є прильоти по житлових багатоповерхівках. Інформація оновлюється», – написав Синєгубов у Telegram.

І згодом додав: «Кількість постраждалих збільшилася до пʼяти».

«Люди знаходяться під завалами. У одну з багатоповерхівок – пряме влучання», – вказав голова ОВА.«За попередньою інформацією, що потребує підтвердження, на жаль, є загиблі», – написав мер Харкова Ігор Терехов у Telegram.

Раніше ми писали, що у Донецькій області російські загарбники обстріляли село Шахове. Внаслідок атаки поранені семеро мирних жителів, серед яких двоє дітей.

Також нагадаємо, що окупанти знов обстріляли кілька прикордонних населених пунктів Чернігівської області, застосовуючи різні види зброї.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь