«Атеш»: У росії та Білорусі поширюється саботаж на заводах ОПК

Політика, Світ

«Кібер Атеш» отримав документи, що свідчать про поширення саботажу на заводах оборонно-промислового комплексу росії та Білорусі.

Про це пише партизанський рух «Атеш».

Представники руху отримали текстовий документ, де розписані заклики до саботажу на заводах оборонно-промислового комплексу.

В інструкції описані поетапні дії, які вже почали поширюватися серед співробітників великих підприємств.

Як повідомляє агент «Атеш», робітники з великим інтересом сприймають ці заклики і готові діяти.Працівників ОПК закликають працювати повільніше, збільшувати час проведений в туалеті та на перекурах, давати заплутані відповіді на запитання та перепитувати про кожне завдання та просити все повторити.

Окупанти значно посилюють оборону Керченського мосту, який поєднує півострів Крим з материковою частиною рф. Наразі у напрямку стратегічної переправи масово спрямовані військово-технічні засоби, а її конструкцію намагаються загородити спеціальною спорудою, повідомила моніторингова група «Кримський вітер».

Раніше ми писали, що для звільнення окупованого Криму потрібно знищити Керченський міст, бо це є елемент логістики. А вся військова логістика росіян має бути знищена для перемоги.

Також нагадаємо, що Керченський міст, що з’єднує росію та Крим, як і раніше, залишається важливим для підтримки окупації півострова. Якщо удари ЗСУ засобами далекого радіусу дії зруйнують об’єкт, тоді здатність російських військ підтримувати окупацію знизиться.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь