“Без батька залишилося троє синів”: підтверджено загибель воїна, який більше 9 місяців вважався зниклим безвісти

Війна, Життя

Боляча звістка сколихнула сім’ю Максимчуків. Офіційно підтвердили загибель воїна Сергія Максимчука, який з грудня 2023 року вважався зниклим безвісти.

Цю сумну звістку повідомили у Жовтоводівській міській раді, передає “Це моя Україна“.

“У Жовтих Водах проведуть в останню путь полеглого на війні захисника із Запоріжжя Сергія Максимчука
Зв’язок із Сергієм обірвався 20 грудня минулого року. До останнього його рідні вірили в те, що їхній безвісти зниклий захисник, живий. Та, на жаль, ДНК-експертиза підтвердила його загибель.
Сергій Максимчук народився 17 вересня 1979 року у с. Мар’ївка Запорізької області. Там же здобув середню освіту, спеціальність – у ВПУ № 7. Працював на «Дніпроспецсталі» та «Північному ГЗК» Кривого Рогу. Обіймав посади слюсаря, машиніста, монтажника, бригадира.
На захист України став 16 лютого 2023 року. Служив номером обслуги гранатометного відділення ЗСУ. З 20 грудня того ж року вважався безвісти зниклим. На жаль, результати ДНК-експертизи підтвердили його загибель. Сталося це внаслідок наступально-штурмових дій противника поблизу н.п. Спірне Бахмутського району, що на Донеччині.
Бойові побратими згадують Сергія, як мужнього, відповідального, виваженого, врівноваженого, вимогливого та наполегливого військовослужбовця. Доброго та люблячого сім’янина.
У нього залишилися батьки Людмила Костянтинівна та Микола Миколайович, дружина Олена, сини Руслан, Дмитро та Сергій, сестра Катерина та брат Олександр.
Прощання із Сергієм Максимчуком відбудеться 1 жовтня об 11:00 біля пам’ятника Героям визвольної війни українського народу 1648-1654 років. Щирі співчуття рідним і близьким! Вічна слава та пам’ять Герою!” – повідомляють у Жовтоводівській міській раді.
загибель воїна Сергія Максимчука
стало відомо про загибель воїна Сергія Максимчука

Залишити відповідь