Білорусь допоможе відновлювати Україну після війни – Лукашенко

Політика, Світ

Самопроголошений президент Білорусі заявив, що його країна готова допомогти відновлювати Україну після закінчення війни, вважаючи, що США не будуть цього робити.

Про це повідомляє Белта.

На думку Лукашенка, Сполучені Штати зосередяться на своїх внутрішніх проблемах, і Україні не буде кому допомогти у відновленні. Тому він вважає, що цю роль готова взяти на себе Білорусь.

«Тому керівництву України слід взяти голову в руки і зрозуміти, що їм насамперед потрібно буде відновлювати країну. За допомогою близьких їм людей, насамперед білорусів», – підкреслив Лукашенко.

Також Лукашенко дорікнув президенту України Володимиру Зеленському за те, що він не відвідує Мінськ чи Москву, щоб «врешті-решт закінчити цю війну».Раніше ми писали, що 3 жовтня вранці, під час повітряної атаки росії на Україну, дрон-камікадзе типу Шахед зайшов на територію Білорусі та вибухнув у місті Калинковичі, Гомельської області.

Також нагадаємо, що самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко під час зустрічі з директором МАГАТЕ Рафаелем Гроссі заявив, що він не розуміє, чому Україна нібито поширює інформацію про план захоплення Білоруссю Чорнобильської АЕС.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь