Білорусь стягнула війська до кордону з Україною: переможниця “Битви екстрасенсів” дала прогноз

Суспільство

Переможниця “Битви екстрасенсів” Яна Пасінкова поділилася своїм прогнозом щодо можливого наступу з території Білорусі на Україну. Про це вона розповіла на своєму YouTube-каналі. ТСН.

Яну Пасинкову запитали, з якою метою Білорусь стягує війська до кордону з Україною, на що ідповіла, що вторгнення не відбудеться.

“Є дві новини для нас. Одна не дуже добра, інша – більш позитивна. Погана новина: вони будуть психологічно тиснути на наших людей. Як саме – не знаю. Хороша новина: наступу не буде, вони будуть оборонятися і зводити оборонні споруди”. – зазначила вона.

Нагадаємо, раніше голова Головного управління розвідки України Кирило Буданов прокоментував загрозу наступу окупантів на півночі України, враховуючи бажання Кремля мобілізувати ще 300 тисяч росіян.

Зазначимо, що Президент України Володимир Зеленський заявив, що Україна може закінчити гарячу стадію війни, і це може статися до кінця 2024 року.

“Я думаю, що якщо ми будемо об’єднані, і будемо йти, наприклад, за форматом самміту світу, ми можемо закінчити гарячу стадію війни. Ми можемо спробувати це зробити до кінця цього року. План буде готовий. Якщо він приведе до завершення гарячої стадії війни, це буде дуже правильно і дуже сильно”, – сказав він.

При цьому Зеленський підкреслив, що цей план має бути спільним із партнерами, хоча “це залежить і від їхнього бажання, щоб ніхто не грався у свої ініціативи закінчення війни”. За його словами, партнери мають тиснути на Росію, щоб РФ погодилася сідати і думати про закінчення війни.

“Це не означає, що треба відвоювати силою всі території. Я думаю, що сила дипломатиї може допомогти. Якщо тиснути на Росію, я думаю, що можна домовитися про врегулювання і дипломатичне”, – сказав він.


Копіювати

Залишити відповідь