Більшість пунктів плану перемоги мають бути реалізовані під час війни – ОП

Політика

План перемоги України, як повідомив радник керівника Офісу президента Сергій Лещенко, складається з п’яти основних пунктів, чотири з яких необхідно реалізувати під час війни. Додатковий пункт може бути втілений лише після завершення конфлікту.

Лещенко зазначив, що план охоплює аспекти оборонної співпраці розвідувальних структур, спільної економічної діяльності з партнерами та необхідних політичних рішень. Проте він не уточнив, чи входять до плану питання, пов’язані з ударами по території рф далекобійною зброєю, перспективами вступу до НАТО чи використанням заморожених російських активів.

Основна мета цього плану — представити перемогу України як факт або змусити росію погодитися на закінчення війни в прийнятний для України спосіб.

Раніше ми писали, що союзники України не вважають План перемоги Зеленського таким, що дійсно у результаті призведе до якогось прориву у війні. Деякі взагалі вважають, що можна спробувати домовитися з путіним.

Також нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський прокоментував план перемоги України, який він презентувати президенту США Джо Байдену під час свого візиту до США. Він пояснив, що в ньому не йдеться про переговори з рф.Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

 

 

Залишити відповідь