Біля Львова у масштабну ДТП потрапив автобус Варшава – Одеса, є загиблі та поранені

Політика

На автодорозі Київ – Чоп біля Львова сталася масова ДТП з потерпілими за участю автобуса міжнародних перевезень Варшава – Одеса, вантажного автомобіля «Нова Пошта» та кількох легковиків.

Про це повідомив очільник Львівської ОВА Максим Козицький.

Близько 06:30 11 жовтня на об’їзній Львова, в районі села Чишки, на автодорозі М-06 Київ – Чоп сталася масова ДТП з потерпілими за участю автобуса міжнародних перевезень «Варшава – Одеса», вантажного автомобіля «Нова Пошта» та кількох легкових транспортних засобів.
«За тією інформацією, яка є зараз, кількість загиблих зросла до двох. Щирі співчуття рідним», – зазначив Максим Козицький.
Станом на 07:00 було відомо про одну загиблу людину та 27 травмованих (травми різного ступеня важкості).За інформацією патрульної поліції, рух перекритий повністю. Станом на 7:35 рух скеровують через Винники у напрямку Чопу. Через Давидів у напрямку Києва. Водіїв просять врахувати цю інформацію під час планування свого маршруту.

Напередодні у Польщі сталася смертельна ДТП за участю мікроавтобуса, в якому перебували громадяни України.

Раніше в Одеській області водій BMW врізався у вантажівку. Загинули його діти – 10 та 16 років.

9 вересня у Львівській області сталась аварія за участі вантажівки й автобуса з військовими. За попередніми даними є загиблий та поранені.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь