Бісквітний медовий рулет з вареним згущеним молоком
Смачний десертний бісквітний рулет з начинкою з вареного згущеного молока. Пригостіть такою випічкою близьких і гостей.
Рулет легко згортається як в теплом, так і в холодному вигляді. Не ламається, виходить не сухий і дуже смачний.
За матеріалами Мандаринка
Складові
Для коржа
- 5 яєць
- 1 ст.ложка меду
- 1 ст борошна
- 1 ч. л. розпушувача тіста
- 1 ст цукру
- 1 пачка ваніліну
Для крему
- 180 гр масла
- 1 банка вареного згущеного молока.
Рецепт приготування медового рулету
Для приготування медового рулету спершу необхідно включити духовку і нагріти її до 180 градусів.
Потім змастити деко вершковим маслом і застелити його пергаментним папером.
Яйця збити з цукром або цукровою пудрою до утворення пишної піни.
В отриману яєчну масу додати мед, потім борошно, розпушувач і все перемішати до однорідної консистенції.
Тісто рівномірно розподілити на деко.
Постаратися щоб товщина вийшла всюди однаковою, так корж буде легше згорнути в щільний рулет зі згущеним молоком
Поставити деко в духовку. Випікати тісто 10-15 хвилин до готовності.
Поки корж для бісквітного медового рулету випікається, необхідно збити масло з вареним згущеним молоком.
Готовий корж вийняти з духовки.
Акуратно зняти папір з коржа для рулету з медом, робити це краще швидко, щоб рулет не встиг охолонути і його було легше згорнути.
Одержаний корж змастити кремом з вареного згущеного молока і масла.
Верх рулету також змастити кремом і посипати тертим бісквітом.
Прибрати рулет в холодильник на 2 години щоб він застиг.
Бісквітний рулет з медом і вареним згущеним молоком готовий.
Приємного вам чаювання!