Bloomberg: Apple готує нову модель iPhone SE та iPad на початку 2025 року

Політика

Американська корпорація Apple готується представити новий iPhone SE та дві моделі iPad Air на початку 2025 року. Версія SE отримає оновлений дизайн та кнопки «додому».

Про це повідомляє агенція Bloomberg.

Смартфон iPhone SE востаннє оновлювали у 2022 році. Тоді він отримав підтримку 5G, проте мав старий дизайн з фізичною кнопкою «додому». Новий iPhone SE отримає вигляд схожого, який представили з iPhone 12. Також він отримає підтримку функцій Apple Intelligence — набір інструментів штучного інтелекту.

Раніше також повідомлялося, що Apple планує використати OLED-дисплеї для нового iPhone SE, після чого компанія більше не вироблятиме смартфони з LCD-панелями. Також повідомлялося.

Нові моделі iPad Air, під кодовими назвами J607 і J637, будуть із внутрішніми вдосконаленнями. Apple також готує оновлену версію клавіатури Magic Keyboard під кодовими назвами R307 і R308 як для 11 та 13-дюймової версій нового Air. Дизайн девайсів — без змін. Також до кінця 2024 року Apple може представити новий iPad Mini.Представник компанії Apple у Купертіно, штат Каліфорнія, відмовився від коментарів.

Раніше Єврокомісія оштрафувала Apple на понад 1,8 млрд євро за зловживання домінуючим становищем на ринку музичних стримінгових сервісів для iPhone та iPad.

Також компанія Apple отримала штраф від регулятора в Нідерландах у розмірі 5,6 млн доларів через занадто складні правила оплати в обхід App Store.

⚡️⚡️⚡️Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь