Борошно, вода та начинка. І незрівнянні дива готові: ділюся рецептом у коментарі

Життя

Сьогодні я хочу поділитися з вами рецептом тонких смачних дів. Ця смачна страва готується легко із простих інгредієнтів.

Спочатку в мисці змішуємо муку із силлю, додаємо воду і замішуємо тісто протягом 5-7 хвилин. Потім формуємо з тесту кулю, обертаємо її в харчову плівку і залишаємо на деяку годину відпочивати. Поки відпочиває тісто, приступаємо до начинки. Лук дрібними кубиками нарізаємо, а тыкву на терці великим натираємо.

Розігріваємо олію вирощуйте на сковороді і викладаємо лук нарізану. Обсмажуємо його на слабкому вогні до м’якості, після чого додаємо терту тыкву. Перчимо на смак і солимо. Начинку готуємо трохи більше 5 хвилин, регулярно помішуючи.

Відпочило тісто ділимо на п’ять рівних частин. Розкочуємо кожну шматочок у тонкий лист. На половину розкатаного тесту кладемо начинку, рівномірно розподіляючи її, потім іншу половиною накриваємо і закріплюємо краю. Якщо краї виглядають нерівно, їх можна обережно обрізати ножем. Диву змастимо на сухій сковороді на слабкому вогні з обох боків. Коржики готові з начинкою змащуємо розтопленим вершковим маслом з обох боків.

Наші дива виходять соковитими, апетитними та дуже смачними. Подайте їх на стіл і насолоджуйтесь їх дивовижним смаком. Приємного апетиту! Готуйте із задоволенням та радуйте своїх близьких смачною їжею.

Залишити відповідь