!Борщ на зиму за 15 хвилин. Я вже закрив 100 банок і закрию ще стільки ж. Ділюся рецептом в коментарях

Суспільство

У нашій батьківщині всі люблять борщ із фасолею, і я постійно заправляю цю готову. Зимою потрібно лише картопля зварити і бульйон, заправку додати – і приголомшливий борщ готовий!

Нарізаю томати і в м’ясорубці їх подрібнюю чи блендером. Масу отриману в кастрюлю викладаю, додаю сіль, олію та цукор. На вогонь ставлю і до кипіння доводжу. Дрібно лук хитку, до кастрюлі її додаю і до кипіння знову доводжу. Після ще варю 10 хвилин.

Моркву натираю і буряки, до кастрюлі їх додаю. 30 хвилин суміш цю варю, періодично помішуючи.

Фасоль очищаю заздалегідь, замочую і до готовності варю. Після квасолю додаю в кастрюлю коїться з іншими інгред-ми. Перемішую тщательно та вбираю уціль. Досолю за смаком і ще 5 хвилин варю після закипання.

Розливаю готову заправку банками стерилізованим і кришками їх прикриваю.

На дно каструлі кладу великий рушник, на нього ставлю банки та водою їх заливаю. З точки закипання води банки стерилізують 10 хвилин.

Щільно кришки закручую, банки перевертаю вгору дном, рушниками загортаю та залишаю до повного остигання.

Приємного апетиту!

Залишити відповідь