Бос Nvidia пропонує боротися зі згенерованими фейками за допомогою ШІ

Політика

Генеральний директор Nvidia Дженсен Хуанг переконаний, що лише штучний інтелект здатний допомогти людям боротися з дезінформацією, яку генерує ШІ.

Занепокоєння з приводу дезінформації, що підживлюється штучним інтелектом, поширене в Сполучених Штатах Америки, оскільки країна готується до виборів президента у листопаді. На нещодавньому заході під час обговорення цієї проблеми керівник Nvidia, чиї чипи забезпечують роботу численних моделей ШІ, заявив, що вважає єдиним порятунком від згенерованих фейків штучний інтелект.

«Щоб виявити темні сторони штучного інтелекту, знадобиться штучний інтелект. Причина цього досить зрозуміла: штучний інтелект вироблятиме підроблені дані та неправдиву інформацію на дуже високій швидкості. Тож потрібен хтось із дуже високою швидкістю, щоб виявити це та вимкнути», — сказав Хуанг на заході у вашингтонському аналітичному центрі Bipartisan Policy Center.

Хуанг порівняв використання штучного інтелекту з розвитком кібербезпеки. За його словами, майже кожна окрема компанія завжди ризикує стати жертвою злому або атаки, і щоб врятуватися від цього, треба бути на крок попереду.

«Щоб захистити себе, знадобиться ще краща кібербезпека. Ми просто повинні переконатися, що ми залишаємося попереду. Нам знадобиться штучний інтелект, щоб залишатися попереду», — сказав він.Крім цього, Хуанг вважає, що кожне урядове відомство у США, зокрема міністерство енергетики та оборони, має бути практиком штучного інтелекту.

Читайте також:

Компанія Nvidia розробляє нову демонстраційну версію під назвою G-Assist, яка є чат-ботом зі штучним інтелектом на базі GeForce і може полегшити найбільш нудні аспекти гри.

NVIDIA повідомила про високі фінансові результати, а акції компанії досягли $1000, зокрема завдяки чипам для штучного інтелекту. Тепер, щоб продовжити отримувати високі доходи, компанія планує випускати нові чипи для ШІ щороку.

Китайські університети та науково-дослідні інститути отримали чипи штучного інтелекту Nvidia через посередників, попри те, що минулого року США розширили заборону на продаж таких технологій до Китаю.

⚡️⚡️⚡️ Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь