Бразилія зняла блокування банківських рахунків компаній Ілона Маска

Політика, Світ

Про це повідомляє Axios.

Зазначається, що на даний момент це останній епізод у протистоянні мільярдера та судді Олександра Ле Мораеса, якого Маск звинуватив у діях диктатора за призупинення соцмережі Х у найбільш густонаселеній країні Латинської Америки.

Axios пише, що, незважаючи на розблокування рахунків, Мораес не відкликав своє рішення про блокування доступу до Х, оскільки компанія не призначила юридичного представника в країні.Перед цим соцмережа Х була заборонена в Бразилії наприкінці серпня через те, що компанія не призначила законного представника в країні до встановленого судом терміну.

Мораес також виніс постанову про заморожування фінансів компанії Starlink у Бразилії та заборону супутниковому інтернет-бізнесу Маска проводити фінансові операції в цій країні.

Місяцями раніше суддя оголосив, що розслідуватиме справу Маска за перешкоджання правосуддю після того, як мільярдер вирішив проігнорувати ухвалу суду про блокування певних акаунтів на його платформі. Це сталося на тлі того, коли чиновники боролися з дезінформацією, яка поширювалася у соціальних мережах.

Нагадаємо, що засновник Tesla Ілон Маск вкотре опинився у центрі скандалу після нападок на відому співачку Тейлор Свіфт.

Раніш ми писали, що мегапопулярна наразі співачка Тейлор Свіфт підтримала президентську кампанію кандидатки від демократів Камали Гарріс.

Нагадаємо, у США відбулися дебати між кандидатами у президенти Камалою Гарріс та Дональдом Трампом.

Ми повідомляли також, що Гарріс назвали переможницею дебатів навіть у тих штатах, що за традицією вважаються за такі, що «коливаються».

⚡️⚡️⚡️Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь