Британія розширила морські санкції проти росії

Політика, Світ

Уряд Великої Британії розширив санкційний список щодо росії, додавши 10 нових суден. Крім цього Лондон вніс одну адміністративну поправку в режим санкцій проти Ірану.

Про це повідомляє прес-служба уряду Британії.

Серед суден, що потрапили під санкції, значаться нафтові танкери, такі як Nikolya Zuyev, SCF Vankor, Vladimir Tikhonov, SCF Baltica, NS ASIA, Leonid Loza, Olimpiysky Prospect, NS CLIPPER, NS CORONA, а також танкер під прапором Панами Zaliv Aniva.

В уряді заявили, що ці судна беруть участь у перевезенні нафти і нафтопродуктів російського походження в треті країни, що сприяє дестабілізації України і порушує її територіальну цілісність і суверенітет, підтримуючи російський уряд.

Раніше ми писали, що російська федерація (рф) отримала балістичні ракети від Ірану. Країна-агресорка, ймовірно, застосує їх проти України протягом наступних кількох тижнів.Також нагадаємо, що з 12 вересня 2024 року набувають чинності посилені санкції Сполучених Штатів Америки в IT сфері, що забороняють американським компаніям надавати будь-яким юридичним особам у російській федерації послуги з ІТ-консалтингу.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь