Британська туристка загинула під час сильного шторму на Майорці

Політика, Світ

Британська туристка загинула під час сильного шторму на іспанській Майорці, крім того, правоохоронці продовжують пошуки ще одного чоловіка.

Про це повідомило агентство AP із посиланням на дані іспанської поліції.

За даними правоохоронців, загиблу знайшли у той час, як рятувальні служби шукали чоловіка після того, як їх обох, ймовірно, змило раптовою повінню під час прогулянки на середземноморському острові Майорка.

Як розповіли поліцейські, туристи йшли стежкою, яка веде через невеликий каньйон до моря, коли почався шторм.

Спочатку поліція поширила помилкову інформацію про те, що вони знайшли тіло чоловіка і розшукують жінку, однак пізніше уточнили інформацію та вказали, що знайшли тіло жінки.На острові і в деяких частинах материкової Іспанії прогнозують погіршення погодних умов. Балеарські острови і значна частина східного узбережжя Іспанії перебувають під загрозою сильного вітру і проливних дощів.

11 липня у Києві зафіксували одразу три температурні рекорди – мінімальної, максимальної та середньодобової температури.

За даними Миколаївського обласного гідрометцентр, у Миколаєві зафіксовано абсолютний максимум температури повітря за весь період спостережень — +40,5°С. Попередній рекорд становив +40,1°С, зафіксований 3 серпня 1998 року.

⚡️⚡️⚡️Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь