“Чітко спрацювали”: ЗСУ потужно вдарили по полігону поблизу Бердянська – є “200-ті”

Суспільство

Сили оборони України завдали удару по полігону поблизу тимчасово окупованого Росією Бердянська. На момент удару на полігоні перебувала значна кількість особового складу окупантів та боєкомплект. Про це в ефірі “Еспресо” повідомив заступник голови Бердянської районної ради Віктор Дудукалов.

За його словами, результати атаки ЗСУ на полігон біля села Новопетрівка Бердянського району “однозначно класні”. Він також додав, що є інформація про знищених російських військових.

“Цей полігон з початку окупації, може, не з перших місяців, а от після пів року окупації окупанти як зайняли, його продовжували використовувати до сьогоднішніх днів постійно. Практично кожного дня у них навчання на цьому полігоні. Там зосереджено достатньо і особового складу, відповідно для навчань вони привозять і боєкомплект”, – розповів він.

Віктор Дудукалов повідомив, що за словами місцевих, пролунало чотири вибухи.
“Однозначно з тих чотирьох щось і прилетіло, здається, це були саме безпілотники, і дуже схоже на те, що поцілили по особовому складу, тому що дійсно і швидкі, і надзвичайники і всі, хто завгодно потім помчали на той полігон”, – сказав він.
Він підкреслив, що особовий склад точно перебував на полігоні, але залишається питання щодо боєкомплекту, оскільки інформації про його детонацію не було, хоча це не виключає можливості влучання.
“Просто мені, може, не донесли таку інформацію. Але зрозуміло однозначно, що особовий склад, який знаходився на полігоні, там постраждав”, – зазначив він.
Дудукалов також чекає на більш точну інформацію про те, чи були на полігоні офіцери під час вибухів.


Копіювати

Залишити відповідь