ЧІТКО СПРАЦЮВАЛИ”: ЗСУ ВДАРИЛИ ПО ЛОГІСТИЦІ РФ, ЗНИЩИВШИ ТЕХНІКУ У КУРСЬКІЙ ОБЛАСТІ

Війна

ЧІТКО СПРАЦЮВАЛИ”: ЗСУ ВДАРИЛИ ПО ЛОГІСТИЦІ РФ, ЗНИЩИВШИ ТЕХНІКУ У КУРСЬКІЙ ОБЛАСТІ

Серед ураженої техніки — 5 понтонних автомобілів. Для атак підрозділи ССО використали безпілотники та артилерію.

Українські підрозділи завдали ударів по ворожій логістиці на території самої РФ. Про це 5 вересня повідомила пресслужба Сил спеціальних операцій ЗСУ, опублікувавши кадри з місця подій

Комплексні удари по логістиці РФ відбувають у Курській області. Українські бійці знищують ворожі колони, зокрема і з понтонними автомобілями. У цьому їм допомагають дрони та артилерія.

“На черговому відео — приклад того, як чітко спрацювали воїни Сил спеціальних операцій під час знищення ворожих цілей. Кожен підрозділ мав окрему задачу: розвідку з неба, корегування FPV-дронів та наведення артилерії”, — зазначила пресслужба.

В результаті роботи підрозділів ССО було знищено 7 одиниць техніки ЗС РФ, серед них — 5 понтонних автомобілів.

У самому відео уточнено, що були виявлені та уражені:

  • 4 КрАЗ 255 (ППС-84) з понтоном;
  • 1 КамАЗ 255 (кунг);
  • 1 неідентифікована одиниця техніки.

Нагадаємо, військовополонений строковик ЗС РФ Сергій Заїкін поділився враженням від українського полону. Він розповів, що ставляться до нього нормально, і наступного ж дня після приїзду його “помили, переодягли, дали капці”. Росіян годують тричі на день, і скаржитися їм “нема на що”.

У ЗМІ передали, що після прориву ЗСУ у Курську область росіяни стали ще більше боятись мобілізації. Якщо в перші дні повномасштабної війни через призов хвилювались 28% громадян країни-агресорки, то на піку цей показник сягнув 59%.

«Дні обмінів мають бути найбільшим святом». Фотографи Ліберови показали світлини звільнених з російського полону захисників
Фотографи Костянтин та Влада Ліберови в Instagram поділилися світлинами українських воїнів, яких звільнили з російського полону 24 серпня.

Запaм’ятайте її тaкою – кpасивою, ніжною, cвітлою, добpою. Владиcлава Чеpних. Назaвжди 28…
Запам’ятайте її такою – красивою, ніжною, світлою, доброю. Владислава Черних

Знову Суми: РФ завдала авіаудару по будівлі одного з університетів міста
Ввечері 3 вересня росіяни завдали авіаційного удару по будівлі одного з університетів міста Суми. Про це інформує пресслужба Сумської ОВА.

Залишити відповідь